Almanhal Veritabanı Deneme Erişimi

01 Ekim 2021 Cuma

İslami İlimler/İlahiyat Fakülteriyle birlikte Arapça Öğretmenliği/Mütercim Tercümanlık bölümleri için temel bilgi kaynağı olan Al Manhal veritabanının bütün paketleri (kitap, dergi, rapor ve tez paketleri); 27 Eylül 2021 – 05 Kasım 2021 tarihleri arasında deneme erişiminize açılmıştır.

Al Manhal veritabanı 20755 e-Kitap, 854 e-Dergi, 12267 rapor ve 9311 tez içermektedir.

Almanhal, Orta Doğu, Afrika ve Asya’nın en iyi yayıncılarından derlenmiş bilimsel içeriği, Arapça tam metin içinde detaylı arama yapmanızı sağlayan dünyadaki ilk ve tek veritabanıdır.
İslam Çalışmalarının yanı sıra, Dil ve Edebiyat, İşletme ve Ekonomi, Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler, Tarih, Hukuk, Eğitim Bilimleri, Sosyal Bilimler, Güzel Sanatlar, Psikoloji ve Felsefe ile İslami Finans disiplinlerinde e-kitaplar, e-dergiler, tezler ve araştırma raporları sunan, telif hakları güvence altına alınmış orijinal akademik araştırmaları, üniversite yayınlarını, bilim toplulukları ve araştırma kuruluşlarının çalışmalarını  tek şemsiye altında toplayabilmiş tek koleksiyondur.

Erişim Adresihttps://platform.almanhal.com

Broşür ve kullanım bilgisi için TIKLAYINIZ.